Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 66 gasten en geen leden online

Alhoewel het een 1 april grap lijkt is het evenement Classics in Soul dat op 10 april zou plaatsvinden afgelast. Een duidelijke reden hiervoor wordt niet gegeven alhoewel er gespeculeert wordt over een lage hoeveelheid verkochte kaartjes.

Op de ticketmaster website is meer informatie te vinden. 

Spijtig want ik had me verheugd een aantal mensen daar te treffen.

Ferry heeft in het forum een reactie gegeven:

Het gaat inderdaad niet door, ik had niet in de gaten dat jullie hier een post over opgezet hadden, sorry. Aan ons heeft 't absoluut niet gelegen; wij hebben een top programma samengesteld. Dat 't niet te verkopen is maak je natuurlijk niemand wijs..........ik las hier al dat er, ik citeer: "totaal geen reclame werd gemaakt voor het concert". Dat kan een kind zien maar dat is iets wat wij niet in de hand hadden. We konden alleen machteloos toezien.

Er zijn gewoon te weinig kaartjes verkocht en er speelt nog iets mee - er vindt op zaterdag 12 april Classics in Rock plaats via dezelfde organisatie. Daar zijn nog minder kaartjes voor verkocht en we hebben ook de indruk dat we daarin nu meegesleept worden.

Vreselijk jammer, zo'n cast krijg je nooit meer bij elkaar...

Ik krijg nu in RTL Boulevard de Zwarte Piet en daar zal ik mee moeten leven alhoewel mijn bloed kookt!!

Sorry dat alles zo gelopen is.....

Vriendelijke groeten,
Ferry

 Het mag duidelijk zijn, iedereen met kaartjes kan via Ticketmaster het geld terugkrijgen.

 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro