Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 318 gasten en geen leden online

Een muziek promotor wil het concert tegenhouden van Michael Jackson in Londen dit jaar. De promotor  beweert dat een contract -ondertekend door de "King of Pop"- Jackson verbiedt een concert geven tot en met juli 2010. 

Michael Jackson bij zijn aankondiging van de nieuwe concerttourAllGood Entertainment in New Jersey zegt een contract met Jackson's manager Frank DeLeo te hebben gesloten die Michael Jackson verplicht met z'n familie op te treden in Juli 2010. Het optreden zou dan samen met de broers van de Jackson Five en zus Janet Jackson worden gedaan.

In dat contract staat ook dat er geen ander concert gegeven kan worden tot het concert in Juli 2010, zegt Patrick Allocco, manager van AllGood Entertainment. Ze hebben een brief gestuurd in maart j.l. waarin Jackson eraan herinnerd wordt dat de 50 geplande concerten begin juli in Londen's 02 Arena uit den boze zijn.

Vertegenwoordigers van Michael Jackson hebben nog niet gereageerd.

Omdat Frank DeLeo geen thuis geeft en er op geen enkele wijze wordt gereageert is AllGood Entertainment van plan naar de rechter te stappen om een overeenkomst te sluiten over de voorgenomen concerten waarbij er een bedrag wordt betaald om onder het contract uit te kunnen. Anders mogen de concerten niet doorgaan.

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro