Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 127 gasten en geen leden online

Michael JacksonZelfs na z’n dood blijven maffe verhalen over de King of Pop opduiken.

 

Volgens zuster La Toya heeft Michael Jackson duizenden euro's uitgegeven aan medisch onderzoek of het mogelijk was zijn aap Bubbles stembanden te geven. “Is het mogelijk om hem te opereren zodat ik weet wat zijn gedachten zijn?”, vroeg Michael Jackson aan de dierenartsen. Toen dat onmogelijk en zelfs gevaarlijk bleek, trachtte hij om zijn beroemde huisdier het Aap-B-C te leren.

 

Het stembandenplan ontstond in de jaren tachtig. “Michael zocht altijd naar manieren om Bubbles te leren spreken”, aldus La Toya in News of The World. Het lukte Michael wel om z’n aap kunstjes te laten doen zoals tanden poetsen. Maar hij heeft nooit een woord gesproken. In tegenstelling tot z’n zus.

 

Bubbles leeft nog altijd en is inmiddels 26. Hij geniet in het Great Ape Sanctuary in Florida van zijn pensioen.

 

Bron: 3FM Nieuws

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro