Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 136 gasten en geen leden online

album141210-michaelEr is veel om te doen geweest, maar vanaf vandaag ligt het dan eindelijk in de winkel: het nieuwe album van Michael Jackson genaamd Michael. Er was waarschijnlijk een flinke run op dit album, want het is inmiddels meer dan 30.000 keer verkocht en heeft daarmee ruimschoots de gouden status behaald.

 

Michael bevat nieuwe nummers van Michael Jackson die nooit eerder zijn uitgebracht. Het album is de eerste release van nieuw materiaal van Michael Jackson in negen jaar. Hij verkocht wereldwijd honderden miljoenen albums, behaalde alleen al in Nederland 13 nummer-1 hits en bracht het ‘album der albums’ Thriller uit wat nog steeds, met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren, het best verkochte album ooit is.

 

De tracklist van Michael is als volgt:

 

Hold My Hand (Duet met Akon)

Hollywood Tonight

Keep Your Head Up

(I Like) The Way You Love Me

Monster ( Featuring 50 Cent)

Best Of Joy

Breaking News

(I’ Can’t Make It) Another Day ( Featuring Lenny Kravitz)

Behind The Mask

Much Too Soon

 

Bron: muziek.nl

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro