Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 169 gasten en geen leden online

Sly StoneSly Stone heeft zich gemeld bij een afkickkliniek in Malibu. De 68-jarige soullegende wil af van zijn verslaving aan cocaïne.

"Hij wil clean worden en blijven", laat een bron weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. "Sly heeft de afgelopen jaren erg moeilijke tijden doorgemaakt." Hij verblijft minstens de komende negentig dagen in de kliniek.


Stone maakte in de jaren zestig en zeventig furore als frontman van Sly and the Family Stone. In 1993 leverde hem dat een plekje in de Rock & Roll Hall of Fame op. Vanwege zijn drugsgebruik raakte hij echter aan lager wal. Hij is onder meer dakloos, waardoor hij in een camper moet wonen. 

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro