Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 47 gasten en geen leden online

bodyguardDit jaar is het 25 jaar geleden dat filmklassieker "The Bodyguard" verscheen. Daarmee jubileert ook de soundtrack, één van de bestverkopende albums aller tijden, wat gevierd wordt met een compleet nieuw album met niet eerder verschenen live- en studio opnames.


Het album, getiteld 'Whitney Houston - I Wish You Love: More From The Bodyguard' is dus géén re-issue van de oorspronkelijke soundtrack, maar een compleet nieuw album met zeldzame opnames van de legendarische zangeres. Het bevat opnames van Whitney's 'The Bodyguard Tour' (1993-1995), speciale versies van de muziek uit de film, een Clivilles & Cole remix van 'I'm Every Woman', extra artwork en meer. Hoogtepunten zijn een alternatieve mix van 'I Will Always Love You' met een gesproken intro door Whitney (in de rol van Rachel Marron), een a cappella versie van 'Jesus Loves Me' die nooit eerder ergens te horen was en een liveversie van 'Run To You', dat ze zelden live zong.

Het album verschijnt op 17 november 2017, precies 25 jaar na het verschijnen van 'The Bodyguard: Original Soundtrack', en zal beschikbaar zijn als CD en download. Op een nog onbekende datum verschijnt het ook op paars vinyl (2LP).

De oorspronkelijke soundtrack brak vele verkooprecords. In de VS was het de eerste CD die in een week meer dan een miljoen keer over de toonbank ging. Wereldwijd werden meer dan 45 miljoen exemplaren verkocht. Het album staat in de top 10 best verkochte albums ooit.

Tracklist:
01. I Will Always Love You (Alternate Mix)
02. I Have Nothing (Film Version)
03. I’m Every Woman (Clivilles & Cole House Mix)
04. Run to You (Film Version)
05. Queen of the Night (Film Version)
06. Jesus Loves Me (Film Version)
07. Jesus Loves Me (A Cappella Version)
08. I Will Always Love You (Film Version)
09. I Have Nothing (Live from Brunei)
10. Run to You (Live from The Bodyguard Tour)
11. Jesus Loves Me / He’s Got the Whole World in His Hands (Live from The Bodyguard Tour)
12. Queen of the Night (Live from The Bodyguard Tour)
13. I Will Always Love You (Live from The Bodyguard Tour)

Bron: Soulradio

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro