Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 369 gasten en geen leden online

arethafranklin_450x350Aretha Franklin overleed in augustus, maar in de maanden daarvoor zou 'The Queen of Soul' bestolen zijn door een nog onbekende dader, die op ongepaste wijze gebruik zou hebben gemaakt van haar geld.

Volgens juridische documenten die TMZ in handen kreeg, voert de politie van Michigan een onderzoek uit naar de dader.


Er zou in juni melding zijn gemaakt van de diefstal, maar het is niet bekend hoeveel geld van de zangeres er buitgemaakt is.

Het vermogen van de op 76-jarige leeftijd overleden zangeres ligt al enige tijd onder een vergrootglas. De belastingdienst meent dat Franklin een miljoenenschuld heeft bij hen, waarvan de erven zeggen dat ze die al voor haar dood afbetaald had.

Bron: NU

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro