Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 97 gasten en geen leden online

8 juni is de cover van het aankomende ‘So Soulful’-mixtape bekend gemaakt met een bijdrage van Nederlandse artiesten. Deze mixtape is vanaf 15 juni te downloaden zijn bij Quality Time. Humberto Tan is degene die de mixtape host. De bedoeling van deze soultape heeft als bedoeling de Nederlandse soultalenten onder de aandacht te brengen. Humberto Tan host de soultape omdat hij een grote liefhebber is van soulmuziek, wat hij zeker niet onder stoelen of banken schuift. Humberto zal zijn stemgeluid voor de ‘So Soulful’ mixtape gebruiken om de tracks aan elkaar te praten. Gemixt door: Soptimus Prime

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro