Naar boven

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
2012 was het jaar dat de Soulshow 40 jaar bestond. We vierden dit samen met de fans en Ferry Maat in The Spot in Bussum.
40 jaar Soulshow - feest: Ferry krijgt cadeau's van Kees van der Meer (rechts) en Gert-Jan van der Lee (midden) van de Fan-website 'Soulshow Digitaal' namens de fans.
Ferry Maat bij Radio Noordzee Internationaal.
Ferry Maat bij Hilversum 3.
Ferry Maat bij Radio 10 (links) en Radio Veronica (rechts)

De Soulshow

djDe Soulshow. Ferry Maat begon dit legendarische radio programma in 1972 op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Het muziekprogramma draaide soulmuziek die destijds alleen in de discotheken gedraaid werd. Door dit programma werd de voornamenlijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek ook een begrip in Nederland. Presentator Ferry Maat inspireerde vele disc-jockey's die nu wereldberoemd zijn.

Fansite van de Soulshow

Soulshow Radio: www.soulshow.nl

Get Adobe Flash player

Soulshow Digitaal

We hebben 36 gasten en geen leden online

Steve Arrington albumcover Pure ThangSoul show Digitaal werd benaderd door consultant van Steve Arrington. We kennen hem onder andere van de band SLAVE waar hij zanger en drummer was.

Hij heeft nu een nieuw album uitgebracht, genaamd "Pure thang". Als eerste single van dit album wordt het liedje "I'm On Fire" uitgebracht.

Ga er eens naar luisteren, het klinkt goed. Kijk hier voor meer informatie http://www.digstation.com/AlbumDetails.aspx?albumid=ALB000036611

Leden

Bronvermelding

Foto's o.a. gemaakt door Sylvan Stoet en Roel Azaro